Menu
CZK Měna

Zwilling Four Star set nožů - 3 ks

Popis
Zwilling Four Star set nožů - 3 ks Set nožů 3ks - Set klasických a osvědčených nožů kolekce Four Star od Zwilling J.A. Henckels, pro skvělý, profesionální začátek do jakékoliv kuchyně. Sada obsahuje: Kuchařský nůž, délka čepele 200 mm Plátkovací nůž, délka čepele 160 mm Špikovací nůž, délka čepele ...
Zeptej se
2 352 Kč
1 943,8 Kč bez DPH
Skladem 1 ks, expedice dnes
Značka:
Zwilling
Výrobní číslo:
35048-000-0
EAN:
4009839014451
Náš kód:
235712
Zwilling Four Star set nožů - 3 ks

Set nožů 3ks - Set klasických a osvědčených nožů kolekce Four Star od Zwilling J.A. Henckels, pro skvělý, profesionální začátek do jakékoliv kuchyně.

Sada obsahuje:
Kuchařský nůž, délka čepele 200 mm
Plátkovací nůž, délka čepele 160 mm
Špikovací nůž, délka čepele 100 mm

Ergonomicky tvarovaná, syntetická rukojeť pro pohodlné a bezpečné uchopení.

Řada nožů Four Star
S kolekcí nožů Four Star způsobil Zwilling J.A. Henckels v roce 1976 doslova revoluci na poli kuchyňských nožů určených jak pro profesionály i hobby kuchaře. Kromě použití těch nejkvalitnějších materiálů, byla využita i revoluční
technologie s bezspárou syntetickou ergonomickou rukojetí plynule navazující na čepel vykovanou z jednoho kusu té nejkvalitnější nerezové oceli tvrzené mrazem. Výsledkem spojení kvalitních materiálů a nových technologických
postupů je pak nůž, jehož čepel je odolná, dobře vyvážená, pružná s dlouhotrvající ostrostí.

speciální směs nerezové oceli
Sigmaforge® - nůž vykován z jednoho kusu oceli (žádné sváry ani spoje)
Friodur® - dlouhotrvající ostrost, jež se snadno obnovuje
ruční doostření a leštění, kontrola laserem
bezespárá ergonomická rukojeť z odolné syntetiky
záštita - chrání prsty a vyvažuje nůž
tvrdost cca 57 HRC Rockwellovy stupnice
doživotní záruka na výrobní vady čepele
lze mýt v myčce nádobí, doporučeno ruční mytí

Údržba nožů Zwilling
Mytí a čištění
Nože Zwilling lze díky speciální formuli kvalitní oceli mýt v myčce nádobí, nicméně nože by neměly být vystaveny teplotám nad 55°C a neměly by se dotýkat žádných jiných předmětů (hrnce, příbory, jiné nože). Mycí prostředky pro myčky
nádobí často obsahují agresivní chemikálie, které mohou poškodit povrch oceli i rukojeti, zároveň mohou zkrátit životnost nožů a zkrátit dobu, po kterou si uchovají vysokou ostrost. Ruční mytí je k nožům šetrnější, a proto je doporučováno.
Nože myjte vlažnou vodou a šetrným mycím prostředkem jemnou stranou houbičky.

Krájecí podložka
Doporučujeme používat flexibilní krájecí podložku (prkénko) - dřevěnou, silikonovou či plastovou. Příliš tvrdé materiály jako je sklo, granit nebo keramika mohou za jistých okolností poškodit čepel a ostří.

Ostření / broušení
Každý i ten sebelepší nůž dříve či později ztratí svou původní ostrost a je potřeba jej nabrousit. A protože tupý nůž je nebezpečnější než ostrý, doporučujeme nože pravidelně brousit. Pokud na noži vznikne "zub" či deformita, doporučujeme nůž co nejdříve svěřit do rukou odborníka.
K ostření doporučujeme používat originální brousky, ocílky a brusné kameny Zwilling.
Rádi vám zprostředkujeme broušení nožů přímo u výrobce, nebo doporučíme osvědčené nožířství. Personál prodejen Potten & Pannen - Staněk vám kdykoli rád předvede správný postup ostření nožů.

Bezpečné uložení
Skladujte nože na bezpečném místě (z dosahu dětí), vždy dbejte na to, aby k vám směřovala rukojeť, nikoli čepel. Při skladování by se nože neměly vzájemně dotýkat.
Do dřevěného bloku na nože nebo na magnetickou lištu ukládejte vždy jen očištěné a osušené nože.

Správný nůž
Vždy používejte ten správný nůž - velikost a textura zpracovávaných surovin (masa, zeleniny, ryb, pečiva) se velmi liší, a proto používejte na jednotlivé suroviny specifické krájecí techniky a tedy i specifický nůž